Transport Alba

 

Prognoza Meteo Alba

Oferim servicii complete de transport in judetul Alba si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

 

Informatii Alba:

Alba este un judet al Romaniei situat in Transilvania. Resedinta lui este municipiul Alba Iulia cu 72.405 de locuitori. Judetul are o suprafata de 6.242 km² si populatie de 382.747 de locuitori. Se invecineaza cu judetele Cluj si Mures la nord, Sibiu la est, Hunedoara la sud-vest si Arad si Bihor la nord-est.

Prin Judetul Alba trec doua importante drumuri nationale europene, respectiv E81 (DN 1) care face legatura intre sudul Romaniei si nord vestul tari si E68 (DN7) ce asigura tranzitul dintre sudul si vestul Transilvaniei. In viitorul apropiat se prevede construirea unei autostrazi (parte din coridorul IV de transport) care sa lege Romania cu Ungaria.

Orase principale sunt: Alba Iulia, Aiud, Sebes si Blaj, urmate de orase mai mici ca: Abrud, Baia de Aries, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius si Zlatna, ponderea mai mare a populatiei fiind in regiunea urbana, cu o structura alcatuita din: 90% romani, 6% maghiari, 3% germani.