Transport Bacau

Prognoza meteo Bacau

Oferim servicii complete de transport in judetul Bacau si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Bacau:

Bacaul este judet in regiunea Moldova din Romania. Suprafata: 6.603 km²; resedinta: municipiul Bacau; principalele cursuri de apa: Siret, Bistrita, Trotus, Tazlau, Berheci, Zeletin; principalele lacuri: Balatau (baraj natural), Belci, Poiana Uzului (alimentare cu apa), Racova, Garleni, Serbanesti si Lilieci (hidroenergetice); altitudine maxima: vf. Grindusu (M. Tarcau) 1.664 m, vf. Nemira 1.648 m, vf. Sandru Mare 1.639 m (M. Nemira). Judete vecine: la est judetul Vaslui, la sud judetul Vrancea, la vest judetul Covasna si judetul Harghita, la nord judetul Neamt.