Transport Bihor

Prognoza meteo Bihor

Oferim servicii complete de transport in judetul Bihor si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Bihor:

Judetul Bihor este un judet din Crisana situat in nord-vestul Romaniei. Resedinta de judet se afla la Oradea (pop. 260.964 in zona metropolitana). Abreviatia judetului este BH.

Judetul are o suprafata de 7,544 km², fiind intins intre 46°23’48” latitudine sudica si 47°35’21” latitudine nordica si intre 21°26’06” si 22°48’39” longitudine estica. Principalele unitati de relief sunt Campia de Vest, Dealurile de Vest, Muntii Plopisului, Muntii Padurea Craiului, Muntii Bihor si partial Muntii Vladeasa. Altitudine maxima: vf. Bihorul (Cucurbata Mare) 1849 m, vf. Budeasa 1790 m, vf. Carligati 1693 m. Principalele cursuri de apa: Crisul Negru, Crisul Repede, Barcau. Principalele lacuri: Petea (carstic si de baraj antropic), Cefa, Madaras, Homorog (helesteie).