Transport Bistrita Nasaud

Prognoza Meteo Bistrita

Oferim servicii complete de transport in judetul Bistrita Nasaud si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Bistrita Nasaud:

Bistrita-Nasaud este un judet in Transilvania, Romania. Judetul Bistrita-Nasaud este impartit, din punct de vedere administrativ, intr-un municipiu, 3 orase si 58 de comune cu 235 de sate. Se invecineaza cu judetele Cluj, la vest, Maramures, la nord, Suceava, la est si Mures la sud.

Descrierea stemei: Stema judetului Bistrita-Nasaud se compune dintr-un scut sfertuit; in primul cartier, pe fond de azur, se afla o acvila naturala, tinand in ciocul rosu o cruce ortodoxa de aur si avand pe piept un scut de argint cu initialele VRR (Virtus Romana Rediviva); la baza acvilei se afla o carte deschisa, de culoare alba. in cartierul secund, pe camp de aur, este reprezentata, in culoare naturala, lupoaica cu Romulus si Remus. in cartierul trei, pe fond rosu, este conturat un scut cu bordura de aur, cu marginile neregulate, al carui camp este, de asemenea, rosu; in interiorul acestuia se afla capul de bour, in culoare naturala, avand intre coarne o stea de aur, formata din sase raze. in cartierul patru, pe fond de argint, se afla un personaj purtand costum popular, tinand in mana dreapta o sulita, iar in cea stanga, un scut cu ornament floral.
Semnificatia elementelor insumate: Acvila, lupoaica capitolina si deviza evoca originea latina a poporului roman. Personajul ii aminteste pe granicerii romani din Nasaud. Scutul cu capul de bour face aluzie la posesiunile detinute de domnii Moldovei in zona si la relatiile existente in epoca feudala intre domnii Moldovei si aceste tinuturi.