Transport Botosani

Prognoza Meteo Botosani

Oferim servicii complete de transport in judetul Botosani si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Botosani:

Botosani este un judet in nordul regiunii Moldova din Romania, ce face parte din regiunea de dezvoltare Nord-Est.La nord judetul se invecineaza cu Regiunea Cernauti din Ucraina, la est se invecineaza cu raioanele: Briceni, Edinet, Riscani si Glodeni din Republica Moldova, la sud cu judetul Iasi si la vest cu judetul Suceava.

Judetul este compus din 2 municipii, 5 orase si 71 de comune.

Botosani – resedinta de judet cu 119.380 locuitori se inscrie in istoria noastra nationala nu numai cu importante evenimente de profunda semnificatie pentru trecutul poporului nostru, ci si cu o inestimabila contributie pe care fiii acestor meleaguri si-au adus-o la patrimoniul culturii nationale si universale. Istoria Botosaniului incepe din vremuri indepartate. Numele resedintei de judet „Botosani” este mentionat in documente, pentru prima oara, in anul 1439, vechimea sa fiind insa mult mai mare. Din targul Botosaniului au purces nenumarate acte si hrisoave purtand pecetile unor domnitori ca: Petru Rares, Stefan Tomsa, Alexandru Lapusneanu, Eremia Movila si altii. Celelalte orase ale judetului sunt: Darabani, Dorohoi, Saveni.