Transport Braila

Prognoza meteo Braila

Oferim servicii complete de transport in judetul Braila si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Braila:

Judetul Braila este situat in partea de est a tarii, in unitatea numita Campia Romana. Prin suprafata sa de 4765,8 km², reprezinta 2% din suprafata tarii, fiind un judet de marime mijlocie. Resedinta judetului este Municipiul Braila, situat la 200 de km nord-est fata de Bucuresti.
Judetul Braila se invecineaza la nord cu Judetul Galati, la est cu Judetul Tulcea, la sud-est cu Judetul Constanta, la sud cu
Judetul Ialomita, la vest cu Judetul Buzau si la nord-vest cu Judetul Vrancea.
Aceasta pozitionare geografica este avantajoasa,deoarece conditiile naturale si proximitatile sunt prielnice dezvoltarii economice si sociale. Relieful si clima favorizeaza locuirea, iar pe solurile fertile se practica o agricultura bogata. Dunarea detine cantitati mari de apa si adaposteste numeroase vietuitoare. Apropierea de mare si de capitala inlesneste legaturile cu intreaga tara si cu Europa. Toate aceste elemente confera Brailei accesibilitate si deschiderea catre intreaga tara.