Transport Constanta

Prognoza Meteo Constanta

Oferim servicii complete de transport in judetul Constanta si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

 

Informatii Constanta:

Judetul Constanta este judetul cel mai urbanizat din Romania, populatia care locuieste in orase numara 506.458 de locuitori, populatia totala fiind 715.151 locuitori. De asemenea, judetul Constanta se afla pe locul 5 intre judete in ceea ce priveste contributia la PIB-ul Romaniei, respectiv 21,73 miliarde lei. Judetul este situat in extremitatea SE a Romaniei. La Nord este despartit de judetul Tulcea printr-o linie conventionala, ce serpuieste intre Dunare si Marea Neagra strabatand Podisul Casimcei si Complexul lagunar Razim (lacurile Zmeica si Sinoe).
La Sud este marginit de frontiera de stat romano-bulgara ce traverseaza Podisul Dobrogei de Sud intre Ostrov (la vest) si Vama Veche (la est).
La Vest – fluviul Dunarea desparte judetul Constanta de judetele Calarasi, Ialomita si Braila, curgand de-a lungul malului inalt al Dobrogei.
La Est – intre Gura Portita si localitatea Vama Veche, podisul dobrogean, este scaldat de apele Marii Negre. De la linia tarmului spre larg, 12 mile marine (echivalent cu 22 km), se intinde zona apelor teritoriale romanesti stabilite conform conventiilor internationale.
Cu cei 7071,29 kilometri patrati, judetul Constanta detine 2,97% din suprafata Romaniei si se afla pe locul 8, dupa suprafata, si pe locul 5, dupa populatie, intre judetele tarii.