Transport Covasna

Prognoza meteo Covasna

Oferim servicii complete de transport in judetul Covasna si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

 

Informatii Covasna

Covasna este un judet in regiunea Transilvania din Romania. Judetul Covasna se afla situat in centrul Romaniei, in partea interna a Carpatilor de Curbura. Majoritatea locuitorilor din Covasna sunt maghiari (74%).

Judetul Covasna se invecineaza in est cu judetul Bacau si judetul Vrancea, in sud-est cu judetul Buzau, in sud-vest cu judetul Brasov iar in partea de nord cu judetul Harghita. Situat in partea de sud-est a Transilvaniei, teritoriul acestui judet este legat de spatiul extracarpatic prin pasurile Buzau si Oituz precum si prin mai multe trecatori ale Carpatiilor Rasariteni.

Suprafata totala este de aproximativ 3.705 kmp.

Reteaua cailor rutiere

E578: Saratel-Reghin-Toplita-Gheorgheni-Miercurea Ciuc-Sfantu Gheorghe-Chichis
E574: Craiova-Pitesti-Brasov-Sfantu Gheorghe-Onesti-Bacau
DN11B: Targu Secuiesc-Cozmeni
DN12: Brasov-Sfantu Gheorghe-Baile Tusnad-Miercurea Ciuc-Toplita
DN2D: Focsani-Tulnici-Targu Secuiesc