Transport Gorj

Oferim servicii complete de transport in judetul Gorj si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

Informatii Gorj:

Judetul Gorj este unul dintre cele 41 de judete ale Romaniei. Resedinta lui este municipiul Targu Jiu.
Izvoarele istorice atesta ca inca din paleoliticul mijlociu purtatorii culturii si-au gasit adapost in Gorj. Prima unitate administrativ-teritoriala atestata documentar pe actualul teritoriu al judetului a fost judetul Jales. Teritoriul judetului Gorj a fost o parte a regiunii istorice Oltenia de Nord. Acest judet a fost vreme indelungata o unitate administrativa distincta. Din secolul al X-lea pana in secolul al XIII-lea judetul a fost o parte distincta a formatiunii politice condusa de Litovoi. Doar la sfarsitul secolului al XV-lea se poate vorbi de Gorj ca judet.
Judetul Gorj este situat in partea sud-vestica a Romaniei, pe cursul raului Jiu. Este limitat de judetele: Dolj (sud-est), Mehedinti (sud-vest), Caras-Severin (nord-vest), Hunedoara (nord) si Valcea (est). La nivelul judetului Gorj, pe parcursul celor 12 zile de recensamant, au fost recenzate 155.695 de locuinte si 345.771 de persoane.
Din punct de vedere al nivelului general de dezvoltare, judetul Gorj se afla intr-o pozitie mai putin favorabila, deoarece regiunea din care face parte este caracterizata de un nivel de dezvoltare mai scazut. El dispune de aproximativ 250.000 de hectare de teren agricol arabil si este unul dintre judetele bogate in resurse naturale atat din punct devedere al cantitatilor cat si al diversitatii.
Cu un potential turistic diversificat, judetul Gorj este reprezentat de cadru natural pitoresc, monumente de arta si arhitectura de mare valoare artistica.