Transport Mehedinti

Prognoza Meteo Mehedinti

Oferim servicii complete de transport in judetul Mehedinti si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

 

Informatii Mehedinti:

Mehedinți este un județ din Oltenia și Banat, România.

Localitățile bănățene sunt trecute în culoare roșie. Localitățile oltenești sunt trecute în culoare albastră
Două origini ale cuvântului Mehedinți sunt posibile: una latină, ce ar deriva din anticul „Mediam”, colonie romană de lângă localitatea „Mehadia” (Caraș-Severin) sau maghiară: „méhészkedés” – stupărit („méhek” însemnând albină). Imaginea albinelor în heraldica ținutului regiunii Mehedințiului pare să confirme cea de-a doua origine etimologică.
Conform istoricului Bogdan Petriceicu Hasdeu, în a sa Istorie Critică a Românilor, numele de Mehedinți vine de la Mehedinski, un termen slav desemnând teritoriul din jurul orașului Mehadia, oraș aflat pe teritoriul județului vecin Caraș Severin, la granița cu Mehedințiul.