Transport Suceava

Prognoza Meteo Suceava

Oferim servicii complete de transport in judetul Suceava si pe tot teritoriul Romaniei.

Din momentul incarcarii, obiectele transportate sunt in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

Pentru transporturile mari care necesita mai multe zile pentru finalizare este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

 

 

Informatii Suceava:

Suceava este un județ în nordul regiunii Moldova din România, cea mai mare parte a sa fiind constituită din Bucovina de sud.
Suprafața: 8.555 kmp; Reședința: municipiul Suceava;
Principalele cursuri de apă: Siret (între graniță și Lespezi), Suceava, Moldova (cursul superior și mijlociu), Șomuzul Mare;
Principalele lacuri: Dragomirna (lac de acumulare), Fălticeni, Horodniceni (iazuri);
Altitudinea maximă: vf. Pietrosul Bistritei 1791m, vf. Giumalău 1857m, vf. Rarău 1651m;

Stema județului

Este adoptată prin Hotărârea Guvernului nr. 684 din 30 septembrie 1998 și publicată în Monitorul Oficial nr. 416 din 15 octombrie 1998.
Descrierea stemei: Stema județului Suceava se compune dintr-un scut albastru cu trei piscuri de munte, pe cel din mijloc aflându-se o cruce, totul de aur; crucea este sprijinită de doi lei de argint, limbați roșu, afrontați, sprijinindu-se cu labele inferioare pe câte un pisc și ținând în labele superioare o coroană voievodală de aur.
Semnificația elementelor însumate: Evocă cadrul natural în care s-a ctitorit cetatea de scaun a voievozilor Moldovei și atestă statornicia organizării statale.